Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 5 d’abril del 2007

Magazime Fotogràfic nº 48 - Abril/Juny 2007



Hem passat l'organització del Premi Nacional de Fotografia "Vila de Canals" i ara comencem a organitzar el Concurs "Fira de Setembre". Tots els anys aquestes dues activitats centren, de manera significativa, la nostra tasca fotogràfica. Però, enguany, es cumpliran, en ambdos premis, l'edició numero vint-i-cinc, es a dir, les noces d'argent. Començà l'Ajuntament de Canals amb aquesta iniciativa l'any 1982, i quan es va constituir AFCA l'any 1988 ens va encomanar a nosaltres l'organització d'aquestos concursos.

Durant aquestos vint-i-cinc anys hem assistit a l'evolució del que s'anomena fotografia clàsica (analògica) i fotografia moderna (digital) i tot açò ha estat reflexat en aquestos dos concursos.

Per això, crec que, enguany, deguem de deixar constància impresa d'aquesta història gràfica que s'ha contat durant aquests anys. Em de proposar una celebració que ens mostre de manera directa l'evolució de la fotografia, donat que hem i estem assistint a un canvi generacional en la tècnica fotogràfica.

Xerrades, conferències, cursets, l'impresió d'un catàleg, etz, deurien de conformar aquesta celebració que pot extendres fins i tot a l'any que vé. Tenim un compromís històric amb la fotografia al nostre poble.

Jose Emilio Sancho
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada