Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 28 de març del 2011

Magazim Fotogràfic Nº 64 - Abril/Juny 2011



  Durant aquest inici de l’any anem mantinguent l’activitats cursística en moviment, per a que tots els nostres socis tinguen l’oportunitat d’anar formant-se al món de la fotografia. Hem començat amb un taller de creativitat fotográfica impartit pel nostre soci Pere Huerta que ha tingut molt bona acollida. Anem a continuar en aquest nou trimestre amb un curs d’iniciació al photoshop, ferramenta fonamental per al fotògraf, hui en dia. Aquest curs ens el donarà Viki Tudela, profesional del disseny i que treballa aquest programa des de fa molts anys. Es tracta d’un curs bàsic adreçat, fonamentalment, als nous socis que venen dels cursos d’iniciació a la fotografia, per a que lligant amb aquest curs de photoshop, puguen anar desenvolupant el seu punt de vista fotogràfic. Més endavant, tindrem un altre curs de photoshop més avançat per al fotògrafs més veterans.

            Un altra activitat destacable per a aquest trimestre es l’exposició de fotografíes que la galeria Railowsky ens ha cedit per a exposar al nostre poble, i que forma part de la seua col.lecció de fotografíes on vorem les imatges de mes de vint-i-huit fotògrafs que formen part de la história de la fotografía. Un esdeveniment que no hi que perdres.

            Per altra banda, s’ha constituit FEDAFOTO (Federació d’Associacions Fotogràfiques) que pretén recollir l’interés de les associacions per a desenvolupar projectes fotogràfics conjunts i difondre’ls a través de la comunicació directa entre totes elles. Una iniciativa que tenien clavada al cap, fa alguns anys, i que no varem poder aconsseguir i que ara portarem endavant.


______________________
Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada