Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












diumenge, 15 de juliol del 2012

Magazim Fotogràfic nº 69 - Juliol/Setembre 2012







     Va passant l’any i anem sortejant la crisi a base de treball i esforç, malgrat les retallades que les institucions publiques van fent. Però, nosaltres, com tots, deguem d’adaptar-nos a eixes qüestions a  base d’imaginació i de noves propostes que facen que la cultura fotográfica no deixe d’esser important per a l’Administració, que, en definitiva, som tots. Si ja no hi han tants diners per a repartir, procurem que el que quede siga distribuït amb la cura i la racionalització de potenciar a tots per igual, siguen grans o menuts, perquè d’eixa forma portarem a la fi als més xicotets.
            
    Tanmateix, hem de continuar endavant i anar fent CULTURA, per a que l’esperit fotogràfic no ens deixe perdre-ho tot.

        Per això, per a aquest trimestre mantiguem les nostres concursos amb el recolzament dels Ajuntaments de L’Alcúdia de Crespins i de Canals per a seguir fent historia amb imatges del nostre temps, que quedaran per a la memoria col.lectiva.

       També, tenim més cursos i tallers programats per a l’aprenentatge de noves tècniques i l’incorporació de nous aficionats a la fotografía. La Lliga Social que, pas a pas, va fent camí. Les eixides fotogràfiques que fam pinya i obrin les relacions socials. En definitiva, un fum de coses.

            Desitjar-vos unes bones vacances i, sobretot, moltes fotos.


________________________________
Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada