Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimecres, 17 d’abril del 2013

Magazim Fotogràfic nº 72 - Abril/Juny 2013



EDITORIAL

Per a aquest trimestre seguim apostant per l’activitat de l’ensenyament. Encetem un curs pioner e innovador per als fotògrafs, el video. Però el video a les càmeres rèflex DSLR de nova generació, que incorporen aquesta ferramenta de treball. El profesor Javier Latorre, que ja ha estat entre nosaltres en altra ocasió, serà l’encarregat de mostrar-nos aquesta tècnica i d’introduir-nos en el món del video.

També, a l’apartat de concursos que anem organitzant al llarg de l’any, en aquesta ocasió se’ns presenta portar endavant un nou concurs sobre la temàtica de “El dia del llibre” que des de l’agrupació socialista de Canals, ens han oferit que organitzarem. Sobre el mateix format que la lliga social d’AFCA, aquest concurs ens dona l’oportunitat de mostrar la nostra creativitat al voltant del món del llibre.

Seguirem, un any més, portant endavant el Concurs “Festes Majors 2013”, que patrocina la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, i que aquest any s’adelanten uns dies, tant la presentació de les fotos, com el veredicte del Jurat.

També vull comentar-vos que s’està preparant el FESTiFOTO 2013, que el farem coincidir amb l’anniversari de l’AFCA. Els 25 anys de la nostra fundació, es voran reflexats a la celebració d’aquesta festa fotogràfica durant el mes de novembre. Moltes més novetats, i de primera fila, ens esperen eixos dies. Ves fent lloc a la teua agenda.

 Jose Emilio Sancho.
 President d’AFCA

                                           Descarrega el Magazim AFCA nº 72 en PDF


Fe d'errades:
A la pàgina 21 del magazim, en l'apartat referent a  la "Convocatòria del XXIV Concurs de fotografia  Festes Majors 2013 de L'Alcúdia de Crespins" respecte al  tema principal del concurs  tan sols hi haurà un, que serà L´ALCÚDIA DE CRESPINS i dos seccions COLOR i B/N.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada