Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimarts, 15 d’octubre del 2013

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "Descubriendo el Paisaje" de Isabel Díez


Exposició Fotogràfica “DESCUBRIENDO EL PAISAJE” de Isabel Díez.

Sala d´exposicions del Centre Cultural “Ca Don Jose” de Canals

Del 16 al 30 de Novembre de 2013.

Inauguració a càrrec de l´autora el 16 de novembre de 2013 a les 20h



Isabel Díez

Isabel Díez és una fotògrafa especialitzada en el paisatge natural. Des de fa anys exposa individual i col · lectivament, tant al nostre país com a l'estranger, i recorre la geografia espanyola projectant la seva feina, donant xerrades i impartint tallers sobre la seva especialitat. És membre de la junta directiva de l'Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura (AEFONA) i del col · lectiu Portfolio Natural. Les seves fotografies han estat premiades en prestigiosos certàmens com el GDT-European Wildlife Photographer of the Year, Nature s Best Photography o Glanzlichter. Entre altres projectes fotogràfics ha participat en "Objectiu Pura Vida", desenvolupat per l'Ambaixada d'Espanya a Costa Rica i tenia com a finalitat oferir un retrat de l'extraordinària biodiversitat d'aquest país centreamericà.

És autora del llibre Al Filo de les Marees (2009), treball que mostra la seva personal visió del paisatge costaner. La seva obra és evocadora i intensa, i es caracteritza per la presència d'una forta càrrega estètica.

Obra fotogràfica 

L'obra d'Isabel es centra en el paisatge natural. Més enllà del component documental de la fotografia, el seu interès es centra en el desenvolupament de la visió personal del fotògraf. La seva mirada recorre les rodalies de casa o remots racons del planeta a la recerca textures, formes i colors amb els quals construir el món idealitzat de les seves imatges, on el misteri i la bellesa envolten al paisatge



Visualitza al següent vídeo, una xicoteta mostra de l´obra de Isabel Díez

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "Descubriendo el Paisaje" de Isabel Díez from afcanals on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada