Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 3 d’abril del 2014

FESTiFOTO 2014. Exposició Col.lectiva del "Circolo Fotografico ARNO"


Este mes d’abril comença el FESTiFOTO 2014. S’amplia, així, en el temps l’aposta, que recolzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals i la Diputació de València, s’ofereix per a difrondre l’art de la fotografia i l’imatge audiovisual.

S’obri el nostre espai fotogràfic a la visió de la dona fotògraf, a les relacions internacionals amb grups de fotografia d’altres països; també es contina portant l’obra fotográfica de grans fotògrafs a l’àmbit nacional; i fins i tot, es vol fer un raconet al món audiovisual del curtmetratge, com a eina d’expresió fotográfica.

Una aposta, que la Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats, organitza i considera oportuna en aquestos temps en els que la cultura té que formar part indiscutible del progrés.


La primera activitat que es desenvolupara en aquesta Festa de la Fotografia será l’EXPOSICIÓ COL.LECTIVA DEL CIRCOLO FOTOGRAFICO ARNO de Figline Valdarno (Itàlia) “DONNA FOTOGRAFO” que a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural “Ca Don José” s’inaugurarà este dissabte 5 d’abril de 2014 a les 20 hores.






Esta exposició que mostra el punt de vista de les dones fotògrafs del Col.lectiu Fotogràfic italià es fruit de l’intercanvi d’activitats entre l’AFCA i el Circolo Fotogràfico ARNO de Figline Valdarno (Italia) i estarà exposada del 5 al 19 d’abril de 2014.

   























Les fotògrafes que participen són: Adriana Piazza; Alice Tinalli; Brigitte Wohack; Camilla Poggesi; Claudia Sarri; Cristina Corsi; Elena Bucchi; Francesca Del Puglia; Giulia Montigiani; Lucia Del Puglia; Maria Chiara Innocenti; Mila Michelassi; Monica Pucci; Paola Ferrari; Patrizia Mori; Roberta Sassolini; Sabina Broetto; Simona Ceccarelli; Simona Fuligni; Sonia Brogi; Stefania Consumi; Susanna Tozzi; Valentina Scali.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada