Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimecres, 7 de maig del 2014

CLARA BLEDA exposa la seua obra a CANALS


Continuant amb la programació del FESTiFOTO 2014, la fotògrafa valenciana CLARA BLEDA exposarà la seua obra Berlin 50’ a la sala d’exposicions del Centre Cultural “Ca Don José” des del 24 de maig fins al 6 de juny.


El dia 24 de maig a les 19 hores contarem amb la presencia de l’autora que ens donarà una conferencia sobre el seu treball fotogràfic i tot seguit es s’inaugurarà l’exposició.



“Clara Bleda naix a València a l’any 1987. És una jove fotògrafa on el seu treball explora la iconografia quotidiana i històrica de les ciutats sempre infuenciada per l'estil documental de Walker Evans i els pioners del color com Stephen Shore, William Eggleston o Helen Levitt , sempre impulsada per la fascinació d'explorar el pas del temps i la complexitat de la relació i maniobra de l'ésser humà a la ciutat i a la història. 

Titulada com a Tècnic Superior de Fotografia per l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València comença la seva carrera artística el 2009 quan presenta el seu projecte final de curs titulat American Icons , projecte seleccionat per formar part del cicle Fotográfic 2010 organitzat per l'estudi Paco Mora i el MUVIM .

Entre les seves exposicions recents podem destacar el 2013 TEST al Convent Espai d'Art, Vila-real (Castelló). Terrassa del Museu Valencià de la i.lustració i la Modernitat MUVIM. 2012 Room Art Fair , Fira d'art emergent Palma -València # 1. 2011 The Heart of the Matter, galeria Espai Tactel. 2010 Festival Fotográfic 2010, Estudi Paco Mora.”


La mostra Berlin 50’ és un recull de fotografíes que intenta transmetre l'enigmàtic ambient i quotidianitat de Berlín després de 50 anys de l'aixecament del mur que va dividir la ciutat durant 28 anys.





El camp d'estudi de la ciutat comporta capturar la memòria de l'Alemanya de l'Est. Les petjades de la història, els vestigis de l'arquitectura i l'urbanisme que segueixen latents a la ciutat i la quotidianitat que segueix després d'aquesta etapa històrica que la ciutat mai va haver d'haver viscut. 




Recorrent els barris on les èpoques s'entremesclen es pot apreciar una lenta transformació; espais carregats d'història, vestigis de la desapareguda RDA combinada amb l'alliberament, art i reinvenció.




.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada