Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












divendres, 10 d’octubre del 2014

Magazim Fotogràfic nº 78 OCTUBRE - DESEMBRE 2014



EDITORIAL

Després de les vacances tornem a l’activitat que ens fa concloure un any més la trajectòria de la nostra Associació.

Una edició més del Concurs de Fotografia “Fira de Setembre” enceta el nostre magazim amb les fotografíes guanyadores i finalistes. La participació dels nostres socis i d’altres agrupacions ens ompli, una vegada més, la historia del nostre poble, mitjançant les seues fotografíes que dintre d’un anys reflexaran el pas del temps.

Encetem el curs acadèmic amb el començament del Curs d’Iniciació a la Fotografia on els futurs socis d’AFCA aprenen l’utilització de la càmera i la visió fotográfica de cadascú. Tot seguit, tenim el Curs de Photoshop que ens mostra la part de revelar l’imatge que previament hem captat a través de la càmera.

No ens oblidem de l’altre esdeveniment fotogràfic que tenim com és el Premi Nacional de Fotografia que ja té trenta-tres anys d’existència. Una vegada més ens mostrarà la visió fotográfica actual del panorama fotogràfic nacional.

També, tenim el FESTiFOTO amb les activitats d’octubre i noviembre on seguim mostrant l’obra de grans fotògrafs, al mateix temps que ens ensenyen les seues tècniques.


I, per últim, tornem a preparar una nova edició del Calendari de sobretaula d’AFCA per al 2015, per a que les seues imatges ens acompanyen al llarg de l’any, i que pugam mostrar-les a diferents llocs.

Sols em queda que animar-vos a que participeu en totes aquestes activitats.


Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada