Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 26 d’octubre del 2015

Magazim Fotogràfic nº 82 OCTUBRE - DESEMBRE 2015





EDITORIAL
Ja estem arribant a la recta final d’aquest any 2015 i al mateix temps començant amb l’activitat que marca el curs acadèmic de l’AFCA com és el nostre curs d’iniciació a la fotografia. Tot seguit, vindrà el curs de photoshop i, d’eixa forma, anirem ensenyant i divulgant la fotografia als nous socis que s’inicien a la nostra associació.

El magazim torna a reflexar una nova edició del Concurs de Fotografia “Fira de Setembre” on queda patent l’història fotográfica del nostre poble, a través de les   fotografíes guanyadores i finalistes que presenten els aficionats a la fotografia any rere any.

El FESTiFOTO amb les activitats d’octubre i noviembre ompli novament la nostra programació d’activitats. Al seu costat, seguix la Lliga Social i la Lliga d’Eixides que ha sigut un èxit de participació i d’excursions plenes de companyerisme i fotografia. No m’oblide del calendari que omplirà el 2016 d’imatges de les quatre estacions. I una nova edició del Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”, en el que hem fet un canvi, significatiu, al premiar sols a les col.leccions presentades a nivell nacional. Es a dir, donarem el premi a la col.lecció d’honor i un altre premi-accesit a la segon millor col.leció presentada al concurs. Esperem que agrade als participants, doncs, haviem observat, ultimament, que es demanava aquest canvi.

Sols em queda animar-vos a que participeu en totes aquestes activitats.

Jose Emilio sancho

President D' AFCA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada