Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 29 de juny del 2017

MAGAZIM FOTOGRÀFIC Nº89. Juliol-Setembre 2017






Estem ja en l’ecuador de l’any. Hem fet un fum d’activitats. Totes han tingut la seua repercusió social i cadascú, ha participat on ha cregut convenient o no ha pogut. El FESTiFOTO 2017 ens ha mostrat dos punts de vista fotogràfics diferents amb les fotògrafes Miren Pastor i Mara Saiz. Ambdues exposicions sobre el treball de cadascuna on puguerem gaudir de la presencia de les autores i comprovar les seues projeccions fotogràfiques.

També, encetarem una nova iniciativa cultural com fou la fira “Canals Cultural” on tinguerem una magnífica presencia junt amb les diferents associacions culturals de Canals. Es va desenvolupar a l’avinguda Vicente Ferri i montarem un “photocall” on retratarem a un molts veïns de la población. Al mateix temps, ens donavem a conèixer i exposarem les nostres activitats i forma de promoure la fotografía.

Van tindre la iniciativa amb el Club d’Atletisme de Canals de promoure un concurs fotogràfic que es desenvolupara junt a la mitja marató de Canals. Ara exposarem la foto guanyadora amb les fotos sel.leccionades per que la gent observe esta activitat esportiva, que porta molts anys fent-se al nostre poble.

Al mes de juliol tindrem un taller d’astrofotografia on coneixerem aquesta técnica fotogràfica. Vos esperem.


Desitjar-vos unes bones vacances i, sobretot, moltes fotos.


Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada